Kommunikationsstudent søges

Har du et skarpt sprogligt øje og flair for at bryde kompliceret indhold ned til simple budskaber?

 

Så er du måske TAXA 4x35s nye kommunikationsstudent.

Brænder du for kommunikation? Er du en stærk skribent med sans for formidling? Og kunne du tænke dig at være med til at formidle den nyeste viden om emner som grønne biler, infrastruktur, færdselslovgivning og TAXA 4X35s arbejde til vores vognmænd? Så er stillingen som kommunikationsstudent hos TAXA 4×35 måske lige noget for dig.

TAXA 4×35 søger en studentermedhjælper 10-15 timer om ugen, der har flair for kommunikation, god samfundsforståelse og ikke er bange for administrative opgave, som kan bidrage til TAXAs interne kommunikation med vognmænd. Et kendskab til den nye taxilov, taxabranchen og transportpolitik er et plus, men ikke et krav.

 

OM DIG

  • Du kan formidle fagligt kompliceret stof på en letforståelig måde
  • Du er god til at skrive og har lyst til at prøve det, du kan af i praksis
  • Du kender til forskellige genrer inden for tekster og har modtageren i centrum.
  • Du er god til at arbejde sammen med andre om tekster og kan hjælpe med at formidle andres faglige budskaber, så de bliver forståelige for modtageren
  • Du har minimum 1,5 år tilbage af dit studie.

Vi forestiller os, at du er i gang med at uddanne dig indenfor kommunikation, men om du læser på Københavns Universitet, RUC, Copenhagen Business School eller noget helt fjerde har ingen betydning for os. Vi lægger stor vægt på, at du har erfaring med at producere tekster med korte deadlines og til en alsidig målgruppe. Derudover er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og opsøgende, synes det vil være sjovt at lære mere om taxabranchen, og har mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver.

Dine primære opgave vil være at bidrage med artikler til vores ugentlige nyhedsbrev til vores vognmænd. Udover nyhedsbrevet vil du også have andre kommunikations- og formidlingsopgaver, såsom tekstproduktion til SoMe, korrekturlæsning samt bidrage til udarbejdelse af bestyrelsesmateriale.

 

VI TILBYDER

Vi tilbyder en flad organisation, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du vil få et bredt samarbejde i organisationen, hvorfor det er vigtigt, at du både er udadvendt og lyttende. Derudover vil du have stor grad af frihed til at tilrettelægge din arbejdstid, så det passer sammen med dit studie.

 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent, Mette D. Jensen på 2229 0897.

 

ANSØGNING

Send din ansøgning, CV, eksamensudskrift og et par eksempler på en tekst, du har skrevet, såsom en artikel, et blogindlæg, et essay, en anmeldelse eller lignende via vores ansøgningsportal.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen, da vi afholder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist er 5. december 2020.

Vi modtager ikke ansøgninger sendt på mail. Søg stillingen nederst her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

TAXA 4×35 har over 1.000 vogne som er ejet af over 500 selvstændige vognmænd. Selskabet er digital frontløber og står bag Danmarks største taxa app med over 750.000 downloads. TAXA 4×35 kører over 5,5 mio. ture om året og tilbyder både privat og erhvervskørsel samt handicap-, skole- og flexkørsel.