Bestil en TAXA til lufthavnen

Bestil jeres tur til lufthavnen i TAXA 4×35 appen, så kommer vores chauffør til din hoveddør og fragter jer bekvemt og trygt til Kastrup Lufthavn i passende tid inden jeres afgang. Sådan slipper I for at stresse over at finde parkeringsplads, betale for dyr lufthavnsparkering, og I undgår risikoen for overfyldte busser, toge og metroer, der ikke kører til tiden. 

Den bedste taxa app på markedet

Beregn din pris

Indtast start- og slutadresse og se din pris

Se ventetiden

Se den forventede ventetid inden du booker

Kør med fast pris

Vælg at køre på taxameter eller til en fast pris

Forudbestil jeres tur til lufthavnen i appen

Beregn prisen til lufthavnen i appen

Indtast en startadresse og vælg lufthavnen som slutadresse for at få beregnet en fast pris på jeres tur inden I booker. I vælger selvfølgelig selv om I vil bestille til fast pris eller køre på taxameter.

Bestil lufthavnstaxa via TAXA 4x35 appen med fast pris

Bestil en minibus hvis I har meget bagage

Har I meget bagage? Så ring direkte til vores minibuslinje på 35 39 35 35 og bestil en stor vogn med plads til bagage. Læs mere om minibusser her.

Sådan bestiller du en TAXA hjem fra Kastrup Lufthavn

TAXAen er fremme på blot 3-5 minutter. Du kan derfor bestille TAXAen, når I har hentet jeres bagage og går imod ankomsthallen i Terminal 3.

  1. Åben TAXA appen og vælg “Terminal 3, Lufthavn Afhentning” som afhentningsadresse – den er fremhævet til dig i appen, når du vælger afhentningsadresse.  
  2. Gå til højre i ankomsthallen ud af udgangen i Terminal 3 ved Starbucks Coffee. Når du kommer ud af lufthavnen, skal du fortsætte lige ud til rækken for bestilte taxier.