Trafikken i København er påvirket. Mere info

Lufthavnstaxa taxa CPH Københavns Lufthavn TAXA 4x35

Lufthavnstaxa - bestil en TAXA til lufthavnen

Bestil jeres tur til lufthavnen i TAXA 4×35 appen, så kommer vores chauffør til din hoveddør og fragter jer bekvemt og trygt til Københavns Lufthavn i passende tid inden jeres afgang.

Mange TAXA kunder bestiller en TAXA fra København eller andre dele af Sjælland til Københavns Lufthavn. Så slipper man for at stresse over at finde parkeringsplads, betale for dyr lufthavnsparkering, og undgår risikoen for overfyldte busser, toge og metroer, der ikke kører til tiden. 

Brug TAXA appen når I skal til/fra lufthavnen

Forudbestil jeres lufthavnstaxa i appen

Bemærk venligst, at en forudbestilling ikke er det samme som en garanteret vogn. Læs evt. mere i vores FAQ her.

Beregn prisen til lufthavnen i appen

Indtast en startadresse og vælg lufthavnen som slutadresse for at få beregnet en fast pris på jeres tur inden I booker. I vælger selvfølgelig selv om I vil bestille til fast pris eller køre på taxameter.

Taxa til lufthavnen - lufthavnstaxa

Bestil en minibus hvis I har meget bagage

Har I meget bagage? Så ring direkte til vores minibuslinje på 35 39 35 35 og bestil en stor vogn med plads til bagage. Læs mere om minibusser her.

Sådan bestiller du en TAXA hjem fra Kastrup Lufthavn

TAXAen er fremme på blot 3-5 minutter. Du kan derfor bestille TAXAen, når I har hentet jeres bagage og går imod ankomsthallen i Terminal 3.

  1. Åben TAXA appen og vælg “Terminal 3, Lufthavn Afhentning” som afhentningsadresse – den er fremhævet til dig i appen, når du vælger afhentningsadresse.  
  2. Gå til højre i ankomsthallen ud af udgangen i Terminal 3 ved Starbucks Coffee. Når du kommer ud af lufthavnen, skal du fortsætte lige ud til rækken for bestilte taxier.