Om TAXA 4x35

Med mere end 100 års erfaring er TAXA 4×35 en fast del af bybilledet i København og omegn. Vi er det største danske taxiselskab ejet af taxivognmænd. Både TAXA 4×35 som taxiselskab, vores vognmænd og chauffører, betaler skat i Danmark og bidrager til den danske velfærd.

Hos TAXA 4×35 udfører vi både privat og erhvervskørsel, handicap-, læge- og skolekørsel.

TAXA 4×35 står også bag Danmarks største taxiapp med over 750.000 downloads!

Højeste serviceniveau

Hos TAXA stræber vi efter at være de bedste i branchen – især inden for service. Derfor har vi som det eneste taxiselskab obligatorisk chaufførundervisning på heldagskurser, som man skal bestå for at kunne køre som chauffør hos TAXA 4×35. 

Vi ønsker at inddrage kunderne for konstant at kunne forbedre vores service, og vi var de første til at indføre kundefeedback via digitale medier. På TAXA 4x35s app kan du give chaufføren en rating og gennemsnittet hos alle vores chauffører ligger stabilt på 4,7 ud af 5 stjerner.

Erhvervslivets foretrukne taxiselskab

Over 3.000 erhvervskunder har allerede valgt TAXA 4×35.

Historie

TAXAs historie begyndte i København omkring 1909, da hyrevogne erstattede hestevogne og har løbende udviklet sig over årene frem til i dag, hvor TAXA 4×35 er Københavns største taxiselskab med Danmarks største taxiapp.

Søg job hos TAXA 4×35

Aktuelle job i administrationen

  • Der er ikke nogle ledige job i øjeblikket

Søg uopfordret i administrationen

Send gerne en uopfordret ansøgning til os herfra, hvis du søger et job i administrationen på Rosenlunds Allé i Vanløse.

Ledige chaufførjobs

Se ledige chaufførjobs her.