Bestil din TAXA tur med fast pris

I TAXA appen kan du vælge at køre på taxameter eller køre til en fast pris, som du tilbydes i appen. 

Hvis du bestiller med fastpris, slipper du for bekymringer om pludselige trafikændringer, kødannelser eller lignende, der forlænger din tur. Med fastpris kender du nemlig på forhånd den præcise pris for turen, så du undgår, at taxametret tæller, imens I hænger i trafikken.

Vil du kende prisen for din taxatur på forhånd?

Så bestil med fast pris i appen!

Hvornår skal du vælge taxameter, og hvornår skal du vælge fastpris?

Fastpris 1

Værd at vide om fastpris ture

Vær opmærksom på følgende, når du bestiller en fastpris tur: Du kan ikke kan foretage ændringer til en accepteret fastpris tur. Når fastpristuren er accepteret, kan du ikke ændre afhentningstidspunkt, startadressen, slutadressen, foretage stop undervejs eller senere tilkøbe ydelser, som koster tillægsgebyr (fx cykel). 

Du kan annullere fastpris bestillingen via appen, indtil turen startes.

Vælger du at køre til en fast pris, giver du chaufføren lov til at vælge den rute, han finder hurtigst, hvilket typisk svarer til den rute fastprisen er beregnet på baggrund af.

Bemærk også at fastpristure kun køres på Sjælland, og at turene ikke inkluderer eventuelle broafgifter, færgeafgifter og lignende.

Sådan beregner appen en fast pris til dig

Når du i appen både indtaster en start- og en slutadresse, tjekker vi via Google Maps, hvor lang turen er, og hvor lang tid det vil tage at køre turen lige nu. Google Maps tager udgangspunkt i de seneste 2 års kørselshistorik, registreret vejarbejde og trafikkøer og på den baggrund vælges den hurtigste rute. Der tages desuden højde for tidspunktet på døgnet samt den vogntype, du vælger.