Vi gør det nemt at vælge eltaxa

Med os kan du nå din destination med god samvittighed. For med over 650 eltaxaer i flåden, er vi det taxaselskab med klart flest eltaxaer i Storkøbenhavn. 

I TAXA 4×35 anerkender vi nemlig ikke blot, hvor vigtig den grønne omstilling er: Vi påtager os et ansvar, der skal drive hele branchen fremad. For én af de største udfordringer vores samfund står over for, er den ikke så uvæsentlige mængde CO2, som kommer fra transportsektoren. En sektor, som vi befinder os midt i. Og det forpligter!

Derfor har vi sat et krav om, at alle nye vogne i flåden skal være nul-emissionsbiler.

Skal virksomhedens CO₂-regnskab gå op?

I TAXA 4×35 er over halvdelen af vores flåde elbiler – og vi får hele tiden flere og flere. 

Ved at vælge TAXA 4×35 som jeres partner, vil klimadagsordenen blive en naturlig, integreret del af jeres daglige transport – uden at gå på kompromis med brugervenlighed, service, kvalitet og pris. Vi afrapporterer på kørselsstatistikker, så I nemt kan følge med i, hvor mange CO₂-neutrale vogne, I har kørt med. På den måde kan I nemt holde jer opdateret på jeres CO₂-udledning ved brug af TAXA.

Vil du høre mere?

Eller ring direkte til vores salgsafdeling på tlf. 3530 9139

Krav om nul-emission

I TAXA 4×35 har vi et krav om, at alle nye vogne i flåden skal være nul-emissionsbiler. Det krav gælder både for nye vognmænd, der vil være en del af TAXA 4×35, men også for eksisterende vognmænd, der skal skifte bil.

For som taxaselskab er vi i konstant drift og vores taxaer tilbagelægger rigtig mange kilometer i København hver eneste dag. Derfor betyder en overgang fra diesel taxa til eltaxa rigtig meget i CO2-regnskabet.

Og vores strategi virker! 

På under to år er vi gået fra at have lidt under 100 eltaxaer til at have mere end 650 eltaxaer kørende rundt på de københavnske gader og stræder – og det er derfor, du ser vores zero-emission vogne overalt i gadebilledet. 

Eltaxaer lige nu
0

svarende til

af den samlede flåde
0 %

Mere end hver anden vogn i flåden er en eltaxa

Vi arbejder hver dag på at få flere og flere af vores eksisterende vognmænd til at hoppe med på den grønne bølge og investere i en eltaxa. For som forening, der består af selvstændige erhvervsdrivende vognmænd, kan vi ikke bare gå ud og købe 100 nye eltaxaer. Det er den selvstændige vognmand, som personligt skal gå ud og investere i en eltaxa.

Vi er derfor utrolig stolte af, at så mange af vores vognmænd allerede har valgt at investere i en elbil, så over halvdelen af vores flåde i dag består af eltaxaer.

Vi gør det nemt at vælge grønt

Hver og én af os kan gøre en forskel. Når vi er nok, rykker vi udviklingen og vores samfund i en bedre, mere bæredygtig retning. Derfor har vi gjort det nemt for vores kunder at vælge grønt. 

Når du bestiller en TAXA i vores app, kan du ønske, at turen skal køres med en eltaxa.

Er der en ledig elbil i nærheden, sender vi den. Hvis der ikke er en ledig eltaxa i nærheden, sørger vi selvfølgelig for at sende en almindelig taxa, så du ikke skal vente for lang tid på en vogn.

Vores udvikling

I marts 2020 indførte vi kravet om, at alle nye vogne i flåden skal være nul-emissionsbiler. Men på grund af COVID-19 og manglende omsætning i vognene, var der ikke mange vognmænd, der havde råd til at investere i en eltaxa. 

Men fra januar 2021 til december 2021 kom der fart på. Der gik vi fra at have lige under 100 eltaxaer i vores flåde, til at kunne fejre vores eltaxa nummer 300. 

Og den gode udvikling fortsætter. I august 2022 rundede vi 400 eltaxaer, svarende til 45 % af den samlede flåde, og ved årskiftet til 2023 kunne vi fejre milepælen på 50% eltaxaer i flåden. 

Andelen af nul-emissionsvogne i flåden

Andelen af nul emissions elbiler hos TAXA 4x35 per februar 2024