Trafikken i København er påvirket. Mere info

Taxa Dragør

Taxa Dragør

Bestil taxa til Dragør i appen

Eller bestil på tlf. 35 35 35 35

Taxa Dragør: Din pålidelige transportpartner

Har du brug for en taxa i Dragør på Amager? Med TAXA 4×35 kan du nemt og hurtigt bestille din taxa via vores app, hvor du også kan beregne prisen og følge med i realtid, mens din taxa nærmer sig.

Du kan også bestille din taxa ved at ringe til os på 35 35 35 35 – vi har åbent døgnet rundt, så der er altid hjælp at hente

Se ventetiden, beregn prisen, bestil nemt selv

Eller bestil taxa Dragør på tlf. 35 35 35 35

FAQ spørgsmål og svar

Du kan døgnet rundt bestille en taxa i Dragør på telefon 35353535. Men hvis du vil opnå de unikke app fordele, så skal du hente TAXA 4x35 appen.

App fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Mulighed for at ønske elbiler
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa appen her.

Prisen for en taxitur fra Dragør afhænger som udgangspunkt af tidspunkt på dagen, hvor lang tid turen tager samt distancen.

Tip: Hent TAXA appen så du kan indtaste din fra og til adresse for at få beregnet et fastpris tilbud.

Almindelig taxa, mandag til fredag kl. 04 til 20:

Startgebyr kr. 39,-
Km. pris kr. 11
Minutpris kr. 6,75

Se øvrige taxa priser her.

Ja, TAXA 4x35 kører i Dragør og omegn.

Du kan i bestillingen ønske en elbil via TAXA 4x35 appen.

Du kan ønske en elbil taxa under "Tilvalg" for den bestilte tur.

Når du ønsker en elbil taxa, sender vi en elbil hvis der er en ledig vogn i nærheden, ellers sender vi den nærmeste ledige normale taxa. 

Fordi prisen for en taxatur består af et startgebyr, en minutpris og en kilometerpris kombineret med at taksterne varierer i løbet af dagen og afhænger af den valgte vogntype er det meget svært at besvare, hvilket taxa selskab der er det billigste.

Med "dørpriser" kan du sammenligne taxapriser

Meget lig bankernes ÅOP bruger taxibranchen udtrykket "dørpriser". Ifølge taxalovgivningen skal alle taxaselskaber oplyse deres dørpriser, som er defineret som gennemsnitsprisen for en tur på 10 km/12 min.

Dørpriser hos TAXA 4x35

Dagtimer mandag til fredag: Kr. 230

Aften/weekend/helligdage: Kr. 280

Læs mere om TAXA 4x35 priser og takster her.

Med taxa appen får du en række unikke fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Ønsk en elbil
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa app fordelene her.

Prisen for en taxatur til lufthavnen afhænger primært af opsamlingsadressen, vogntypen samt tidspunktet på dagen. 

I taxa appen kan du indtaste din opsamlingsadresse og lufthavnen som destination for at få et fastpris tilbud.

Derefter vælger du selv om du vil bestille til den fastlåste pris eller om du vil køre på almindelige taxameter takster. 

For at køre med en fastlåst pris skal du bestille din taxa i appen:

 • Hent taxa appen
 • Indtast din start- og slutadresse
 • Vælg at bestille med fast pris. 

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

 

For at bestille en taxa til en fast pris skal du indtaste start- og slutadressen i taxa appen og bestille vognen inde fra appen.

Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google Pay kan benyttes når du skal betale i vognen efter turen er slut.

MobilePay

Du kan kun betale med MobilePay via TAXA 4x35 appen, når du vælger at køre med fast pris. 

TAXA 4x35 appen kan du nemt og hurtigt se ventetiden på en taxa baseret på din eksakte lokation i Dragør.

Svaret vil naturligvis altid være subjektivt, men hos TAXA 4x35 gør vi en stor indsats for at holde kvalitetsniveauet højt på både chauffører og biler, så vores kunder får værdi for pengene, fx:

 • Chauffører hos TAXA 4x35 skal leve op til TAXAs servicekoncept
 • Som det eneste taxiselskab har vi obligatorisk chaufførundervisning på heldagskurser, og prøver som alle nye chauffører skal bestå. Det gælder også chauffører fra andre taxaselskaber
 • Alle kørende chauffører havde en gennemsnitsbedømmelse på minimum 4 ud af 5 stjerner

Vi foretager løbende kundeundersøgelser for at sikre- og tilpasse vores servicekoncept, så det altid lever op til kundernes forventninger. 

Hos TAXA 4x35 har vi blot 0,03% klager på 15.000 daglige taxa ture, samt den bedst-ratede danske taxa app med over 800.000 downloads!

Ja - hos TAXA 4x35 har vi både almindelige taxaer og taxaer som elbiler. Vi udskifter løbende de traditionelle dieselbiler med elbiler. Det er typisk modeller fra Jaguar, Tesla, Mercedes og Kia.

TAXA 4x35 var desuden det første selskab i København til at tilbyde eldrevne minibusser. 

Taxa Dragør - se din ventetid i appen

Se din ventetid i appen - og bestil nemt selv din taxa

Find en taxa i Dragør

Uanset hvor du befinder dig i Dragør, fra de hyggelige boligkvarterer til den maleriske havnefront, har TAXA 4×35 dækning. Vores taxaer er ofte at finde på de vigtige taxaholdepladser, som ved Dragør Havn eller nær de populære caféer og restauranter langs kysten.

Hvis du står på en af de mere afsidesliggende veje i Dragør, kan det være en god idé at bevæge dig hen til en større vej som Stationsvejen eller Kongevejen for at øge chancen for hurtigt at finde en taxa.

Udforsk Dragør med taxa

En TAXA 4×35 åbner døren til Dragørs mange perler. Med taxiens smidige service når du hurtigt og behageligt frem til såvel kultursteder som naturskønne udsigter. Du er dermed sikret en ubesværet rejse til områdets attraktioner, når det passer dig.

Skulle du have tilbragt dagen med at udforske Amagermuseet eller vandret på Amarminoen, byder TAXA 4×35 på en behagelig køretur hjem eller videre i programmet. De historiske gader og naturområder kan være krævende, og med taxi behøver du ikke tænke på fysisk træthed. Særligt efter en dag fyldt med oplevelser er det rart at læne sig tilbage i en taxa, der bringer dig sikkert hjem eller til næste destination.

Dragør er fortryllende året rundt, og om det er sommerbrisen ved strandkanten eller hyggelige julemarkeder, der trækker, ligger en TAXA 4×35 altid klar.

Sådan bestiller du taxa i Dragør

At bestille en taxa i Dragør med TAXA 4×35 er en enkel proces, designet til at være bekvem og brugervenlig. Uanset om du står på Dragør Havn efter en aften i byen, eller du træder ud fra et af de lokale gallerier, kan en taxa bestilles hurtigt via vores app, vores website eller ved et simpelt opkald. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig, døgnet rundt.

Bestil en taxa i Dragør gennem taxa appen

Bestil nemt og hurtigt din taxa i Dragør gennem vores app. Indtast din afhentningsadresse, og du er klar til at bestille.

Du kan også vælge at taste din ønskede destination ind, så du på forhånd kan se dit fastpristilbud, som du kan acceptere, hvis du vil køre med fastpris. Hvis du hellere vil køre med taxameter, kan du også nemt vælge det.

Følg med på skærmen undervejs, så du kan se, hvor langt fra dig din taxa er.

Ring til os og bestil din taxa i Dragør

Når du ringer til os, sørger vi for at sende en taxa i din retning hurtigst muligt. Du skal blot oplyse os om din afhentningsadresse og hvor mange, I er, der skal med taxaen, og så sender vi den første ledige taxa i din retning.

Ring til os på tlf. 35 35 35 35 – vores medarbejdere sidder klar døgnet rundt.

Praj en taxa i Dragør

Er du allerede ude i byen og har brug for en taxa, kan det ofte være nemmere at praje en taxa fremfor at bestille en. Et godt råd er dog at søge mod de større veje. Står du på en lille, ensrettet vej, vil vi anbefale dig at tage din søgning hen til de større veje, hvor der er større sandsynlighed for, at en taxa kommer forbi.

Du kan også søge mod en taxaholdeplads. Ved havneområdet finder du ofte en række ventende taxaer. Denne holdeplads er især praktisk for de, der har nydt byens maritime miljø og de lokale spisesteder. Ligeledes er der taxaholdepladser ved større hotelkomplekser. Det er en stor fordel for forretningsrejsende og turister, der værdsætter nærheden til pålidelig transport lige uden for døren.

Priser og betalingsmuligheder

For at imødekomme det moderne menneskes behov, tilbyder TAXA 4×35 en række forskellige betalingsmuligheder. Uanset om du foretrækker kontant betaling, betalingskort eller MobilePay via app’en, vil TAXA 4×35 være i stand til at facilitere en problemfri transaktion.

Skulle du have specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende betaling, er det altid en god idé at drøfte dette med chaufføren før turen starter, så I sammen kan sikre en smidig afslutning på din køretur.

Tips til taxaturen i Dragør

Planlæg din tur i god tid, særligt hvis du skal ud på vigtige ærinder eller nå et fly fra Københavns Lufthavn. TAXA 4×35 tilbyder bestilling via app eller telefon, så din taxa står klar, når du skal afsted. Husk altid at give besked om eventuelt ekstra bagage eller særlige behov, så vi kan tilpasse transporten bedst muligt til dine ønsker.

Hensyn til særlige behov og bagage

At rejse komfortabelt er essentielt, især hvis du har særlige behov eller rejser med meget bagage. TAXA 4×35 har fokus på individuel service og fleksibilitet, så din oplevelse bliver så bekvem som muligt.

Derfor er det altid en god idé, at du allerede ved bestilling fortæller det, hvis du har brug for en større vogn, f.eks. pga. meget bagage eller særligt udstyr, eller hvis du har brug for ekstra assistance, såsom håndtering af en kørestol.

En passende biltype og forståelse for dine personlige behov kan gøre din taxaoplevelse i Dragør langt mere behagelig.

Kør med TAXA 4x35 i Dragør

Uanset om turen går til København S, Kastrup eller et dejligt sted i Dragør, er TAXA 4×35 klar til at føre dig hurtigt og sikkert derhen. Vi gør altid vores ypperste for, at vores kunder får en gnidningsfri transport og når hurtigt hen til den ønskede destination.

Bestil nemt en taxa i vores smarte taxa app eller ring til os på tlf. 35 35 35 35.

Vi glæder os til at køre med dig!

Se ventetiden, beregn prisen, bestil nemt selv

Eller bestil taxa Dragør på tlf. 35 35 35 35

Det siger brugerne

Taxa Dragør kundetilfredshed

Thomas Paris Windfeld

24. december 2022
Google Play

5/5

” God oplevelse med denne service, alt fungerede med betaling og ankomsttidspunkt, begge gange”

Havdrup4623

5. januar 2023
Apple App Store

5/5

” Nemt at bruge app, man kan følge med i hvor vognen den er “

Simon Pedersen

9. september 2022
Google Play

5/5

” Efter at have downloadet appen, kunne jeg aldrig finde på at ringe og bestille mere. Det her er simpelthen meget mere smart og tidsbesparende “