Trafikken i København er påvirket. Mere info

Taxa Gentofte: Hurtig og sikker transport

Bestil en taxa i Gentofte

Står du i Gentofte og mangler en taxi? Så bestil din taxa i vores app, hvor du kan beregne din pris, nemt bestille selv og følge med, som taxaen nærmer sig. 

Du kan også bestille en taxa i Gentofte ved at ringe til os på 35 35 35 35. Vi har altid en medarbejder klar til at hjælpe dig døgnet rundt med at komme frem til din destination.

Eller bestil taxa Gentofte på tlf. 35 35 35 35

TAXA 4x35 kører i hele Gentofte og omegn

Gentofte Hospital, Bernstorffsvej, Gentofte st., Kildeskovshallen eller Kildegårdsvej? TAXA 4×35 kører i hele området.

Vi opfordrer altid til at downloade taxa appen, så du kan blive hentet præcis, hvor du befinder dig.

Har du ikke mulighed for at benytte appen, vil du ofte kunne finde vores taxaer på en taxaholdeplads i Gentofte. Hvis din søgning efter en taxa foregår på en lille, ensrettet vej, er der en mindre chance for, at en taxi kommer forbi. Prøv at søge hen til en af de større veje, fx Bernstorffsvej, Høeghsmindevej, Vangedevej eller Ellegårdsvej – og så skulle din søgning efter taxikørsel gerne hurtigere bære frugt.

Skal du fra Gentofte til København, hjælper vi gerne med et lift.

Vælg TAXA 4x35 i Gentofte

I Gentofte, hvor det pulserende byliv og den naturskønne ro mødes, er TAXA 4×35 synonym med pålidelighed og lokalkendskab. Chaufførerne hos vores taxaselskab kender hver en krog af området, hvilket sikrer, at din transport ikke blot er tryg, men også effektiv.

Uanset tidspunktet tilbyder vi en service, der er relateret til dine behov – om du skal til møde, nå et fly eller hjem efter en aften ude.

Nem booking via app eller telefon

Vi vil gerne køre det så nemt som muligt for dig at lave din bookning af en TAXA 4×35. Derfor beslutter du selv, om du vil bestille via appen eller over telefon.

Bruger du appen, når vores køretøjer frem til dig med få klik. Du kan lave en hurtig søgning på din afhentningsadresse, og så behøver du ikke vente længe – hos TAXA 4×35 vægter vi hurtig respons og punktlighed højt. I appen har du tilmed mulighed for at følge din ruteplan, og du kan følge med i, hvor langt væk din chauffør er.

Bedste taxa app i Gentofte

Betalingsløsninger med TAXA 4x35

Når du kører med TAXA 4×35, kan du betale på forskellige måder.

Hvis du bestiller i appen, kan du betale med kontanter, kreditkort og MobilePay. Du skal dog huske at tilføje dine betalingskort i appen.

Når du bestiller via appen, kan du tilmed selv vælge, om du vil køre med taxameter eller fastpris. Vælger du fastpris, ser du naturligvis prisen, før du godkender købet.

Husk, at hvis du ønsker at betale med kontanter, har vores chauffører (af sikkerhedsgrunde) oftest kun byttepenge op til nærmeste hundrede.

Miljøvenlige køretøjer hos TAXA 4x35

I Gentofte forpligter TAXA 4×35 sig til et grønnere miljø, og vi gør det nemt at vælge en eltaxa. Med over 600 eltaxaer i flåden, er vi det taxaselskab med klart flest eltaxaer i Storkøbenhavn. Derudover har vi sat et krav om, at alle nye vogne i flåden skal være nul-emissionsbiler.

Eller bestil taxa Gentofte på tlf. 35 35 35 35

Gentofte taxa til alle lejligheder

Hver enkelt tur med TAXA 4×35 i Gentofte er mere end bare transport – det er en skræddersyet rejse, der er relateret til netop dine behov, uanset om det drejer sig om en vigtig forretningsaftale, en tur til lufthavnen eller en festlig aften i byen. Med vores brede vifte af køretøjer kan vi levere den ultimative kombination af komfort og stil til enhver lejlighed. Vores erfarne chauffører kender hver en krog af Gentofte og sørger for, at du ankommer til din destination til tiden og med størst mulig bekvemmelighed.

Oplev den forskel, som pålidelighed og professionalisme kan gøre for din transport. Vælg TAXA 4×35, når kun det bedste er godt nok, og lad os gøre din næste køretur i Gentofte let og behagelig.

FAQ spørgsmål og svar

Du kan døgnet rundt bestille en taxa i Gentofte på telefon 35353535. Men hvis du vil opnå de unikke app fordele, så skal du hente TAXA 4x35 appen.

App fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Mulighed for at ønske elbiler
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa appen her.

Prisen for en taxitur fra Gentofte afhænger som udgangspunkt af tidspunkt på dagen, hvor lang tid turen tager samt distancen.

Tip: Hent TAXA appen så du kan indtaste din fra og til adresse for at få beregnet et fastpris tilbud.

Almindelig taxa, mandag til fredag kl. 04 til 20:

Startgebyr kr. 39,-
Km. pris kr. 11
Minutpris kr. 6,75

Se øvrige taxa priser her.

Ja, TAXA 4x35 kører i Gentofte og omegn.

Du kan i bestillingen ønske en elbil via TAXA 4x35 appen.

Du kan ønske en elbil taxa under "Tilvalg" for den bestilte tur.

Når du ønsker en elbil taxa, sender vi en elbil hvis der er en ledig vogn i nærheden, ellers sender vi den nærmeste ledige normale taxa. 

Fordi prisen for en taxatur består af et startgebyr, en minutpris og en kilometerpris kombineret med at taksterne varierer i løbet af dagen og afhænger af den valgte vogntype er det meget svært at besvare, hvilket taxa selskab der er det billigste.

Med "dørpriser" kan du sammenligne taxapriser

Meget lig bankernes ÅOP bruger taxibranchen udtrykket "dørpriser". Ifølge taxalovgivningen skal alle taxaselskaber oplyse deres dørpriser, som er defineret som gennemsnitsprisen for en tur på 10 km/12 min.

Dørpriser hos TAXA 4x35

Dagtimer mandag til fredag: Kr. 230

Aften/weekend/helligdage: Kr. 280

Læs mere om TAXA 4x35 priser og takster her.

Med taxa appen får du en række unikke fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Ønsk en elbil
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa app fordelene her.

Prisen for en taxatur til lufthavnen afhænger primært af opsamlingsadressen, vogntypen samt tidspunktet på dagen. 

I taxa appen kan du indtaste din opsamlingsadresse og lufthavnen som destination for at få et fastpris tilbud.

Derefter vælger du selv om du vil bestille til den fastlåste pris eller om du vil køre på almindelige taxameter takster. 

For at køre med en fastlåst pris skal du bestille din taxa i appen:

 • Hent taxa appen
 • Indtast din start- og slutadresse
 • Vælg at bestille med fast pris. 

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

 

For at bestille en taxa til en fast pris skal du indtaste start- og slutadressen i taxa appen og bestille vognen inde fra appen.

Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google Pay kan benyttes når du skal betale i vognen efter turen er slut.

MobilePay

Du kan kun betale med MobilePay via TAXA 4x35 appen, når du vælger at køre med fast pris. 

Svaret vil naturligvis altid være subjektivt, men hos TAXA 4x35 gør vi en stor indsats for at holde kvalitetsniveauet højt på både chauffører og biler, så vores kunder får værdi for pengene, fx:

 • Chauffører hos TAXA 4x35 skal leve op til TAXAs servicekoncept
 • Som det eneste taxiselskab har vi obligatorisk chaufførundervisning på heldagskurser, og prøver som alle nye chauffører skal bestå. Det gælder også chauffører fra andre taxaselskaber
 • Alle kørende chauffører havde en gennemsnitsbedømmelse på minimum 4 ud af 5 stjerner

Vi foretager løbende kundeundersøgelser for at sikre- og tilpasse vores servicekoncept, så det altid lever op til kundernes forventninger. 

Hos TAXA 4x35 har vi blot 0,03% klager på 15.000 daglige taxa ture, samt den bedst-ratede danske taxa app med over 800.000 downloads!

Ja - hos TAXA 4x35 har vi både almindelige taxaer og taxaer som elbiler. Vi udskifter løbende de traditionelle dieselbiler med elbiler. Det er typisk modeller fra Jaguar, Tesla, Mercedes og Kia.

TAXA 4x35 var desuden det første selskab i København til at tilbyde eldrevne minibusser. 

Find en taxa i Gentofte

Vi opfordrer altid til at downloade taxa appen, så du kan blive hentet præcis hvor du befinder dig. Men har du ikke mulighed for at benytte appen vil du ofte kunne finde vores taxaer på en taxaholdeplads i Gentofte. 

Står du på en lille, ensrettet vej, er der en mindre chance for, at en taxi kommer forbi. Download TAXA appen for at bestille en taxa til din lokation eller prøv at søge hen til en af de større veje, fx Bernstorffsvej, Høeghsmindevej, Vangedevej eller Ellegårdsvej.

Skal du fra Gentofte til København, så hjælper vi gerne med et lift.

Taxa Gentofte

Bestil taxa i Gentofte

Taxa Gentofte

Eller bestil på tlf. 35 35 35 35

TAXA 4×35 kører i hele Gentofte og omegn

Gentofte Hospital, Bernstorffsvej, Gentofte st., Kildeskovshallen eller Kildegårdsvej? TAXA 4×35 kører i hele området.

Står du i Gentofte og mangler en taxi? Så bestil din taxa i appen, hvor du kan beregne din pris, bestille nemt selv og følge taxaen nærme sig. Du kan også bestille en taxa i Gentofte ved at ringe til os på 35 35 35 35. Vi har altid en medarbejder klar til at hjælpe dig døgnet rundt med at komme frem til din destination. 

Det siger brugerne

Taxa Gentofte kundetilfredshed

Thomas Paris Windfeld

24. december 2022
Google Play

5/5

” God oplevelse med denne service, alt fungerede med betaling og ankomsttidspunkt, begge gange”

Havdrup4623

5. januar 2023
Apple App Store

5/5

” Nemt at bruge app, man kan følge med i hvor vognen den er “

Simon Pedersen

9. september 2022
Google Play

5/5

” Efter at have downloadet appen, kunne jeg aldrig finde på at ringe og bestille mere. Det her er simpelthen meget mere smart og tidsbesparende “