Nytürsaften bliver travl! 
Se den forventede travlhed og fĂĽ et par tips.

Taxa København

Bestil taxa i København

Taxa København

Fordele med taxa appen

Eller bestil pĂĽ tlf. 35 35 35 35

Kort ventetid i København – vi er typisk fremme pĂĽ 5 min.

Med over 1.000 vogne i hovedstadsomrüdet er vi i gennemsnit fremme pü 5 minutter. Hvis du vil se den forventede ventetid for netop din position, sü download taxa appen. I appen kan du se ventetiden beregnet fra din lokation.

Du kan ogsü bestille en TAXA i indre by ved at ringe til os pü 35 35 35 35. Vi har altid en medarbejder klar til at hjÌlpe dig døgnet rundt med at komme fra København og frem til din destination. 

Se ventetiden, beregn prisen, bestil nemt selv

Eller bestil taxa København pü tlf. 35 35 35 35

Det siger kunderne

Taxa København** 1

Himislvan

10. marts 2021

5/5

“Nemmeste og bedste taxa bestilling. SĂĽ kan det da ikke blive nemmere, og man kan følge vognen pĂĽ kortet til den er fremme. man kan endda bestille en party taxa til festen 🙂 “

Allan T.

25. december 2020

5/5

“Fed app. Jeg har benyttet app. i mere end 10 ĂĽr. Det virker, og bilen kommer altid hurtigt, ogsĂĽ da vi sneede inde i Farum for 5 ĂĽr siden. Alt gik i stĂĽ, men vi blev hentet :-)”

Sjakalen34

24. august 2019

5/5

“LĂŚkkert. Fed detalje, at man hele tiden kan følge vognen pĂĽ kort, indtil den er fremme hos kunden. “

Det siger kunderne

Taxa København** 1

Himislvan

10. marts 2021

5/5

“Nemmeste og bedste taxa bestilling. SĂĽ kan det da ikke blive nemmere, og man kan følge vognen pĂĽ kortet til den er fremme. man kan endda bestille en party taxa til festen 🙂 “

FAQ spørgsmül og svar

Du kan døgnet rundt bestille en taxa pü telefon 35353535. Men hvis du vil opnü de unikke app fordele, sü skal du hente TAXA 4x35 appen.

App fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, nĂĽr der er travlt
 • Mulighed for at ønske elbiler
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • VĂŚlg om du vil køre med en fastlĂĽst pris eller til normale taxameter takster
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, sĂĽ du ikke skal vente pĂĽ dankortterminaler i vognen
 • FĂĽ kvitteringer pĂĽ email
 • TilgĂĽ din historik over taxa ture

LĂŚs mere om taxa appen her.

Prisen for en taxitur fra København afhÌnger som udgangspunkt af tidspunkt pü dagen, hvor lang tid turen tager samt distancen.

Tip: Hent TAXA appen sĂĽ du kan indtaste din fra og til adresse for at fĂĽ beregnet et fastpris tilbud.

Almindelig taxa, mandag til fredag kl. 06 til 18:

Startgebyr kr. 39,-
Km. pris kr. 10
Minutpris kr. 6,75

Se øvrige taxa priser her.

TAXA 4x35 kører i hele Hovedstadsomrüdet og Storkøbenhavn.

Se mere her:

Du kan i bestillingen ønske en elbil via TAXA 4x35 appen.

Du kan ønske en elbil taxa under "Tilvalg" for den bestilte tur.

Nür du ønsker en elbil taxa, sender vi en elbil hvis der er en ledig vogn i nÌrheden, ellers sender vi den nÌrmeste ledige normale taxa. 

Fordi prisen for en taxatur bestür af et startgebyr, en minutpris og en kilometerpris kombineret med at taksterne varierer i løbet af dagen og afhÌnger af den valgte vogntype er det meget svÌrt at besvare, hvilket taxa selskab der er det billigste.

Med "dørpriser" kan du sammenligne taxapriser

Meget lig bankernes ÅOP bruger taxibranchen udtrykket "dørpriser". Ifølge taxalovgivningen skal alle taxaselskaber oplyse deres dørpriser, som er defineret som gennemsnitsprisen for en tur på 10 km/12 min.

Dørpriser hos TAXA 4x35

Dagtimer mandag til fredag: Kr. 220,-

Aften/weekend/helligdage: Kr. 267,-

LĂŚs mere om TAXA 4x35 priser og takster her.

Med taxa appen fĂĽr du en rĂŚkke unikke fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, nĂĽr der er travlt
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • VĂŚlg om du vil køre med en fastlĂĽst pris eller til normale taxameter takster
 • Ønsk en elbil
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, sĂĽ du ikke skal vente pĂĽ dankortterminaler i vognen
 • FĂĽ kvitteringer pĂĽ email
 • TilgĂĽ din historik over taxa ture

LĂŚs mere om taxa app fordelene her.

Prisen for en taxatur til lufthavnen afhÌnger primÌrt af opsamlingsadressen, vogntypen samt tidspunktet pü dagen. 

I taxa appen kan du indtaste din opsamlingsadresse og lufthavnen som destination for at fĂĽ et fastpris tilbud.

Derefter vÌlger du selv om du vil bestille til den fastlüste pris eller om du vil køre pü almindelige taxameter takster. 

For at køre med en fastlüst pris skal du bestille din taxa i appen:

 • Hent taxa appen
 • Indtast din start- og slutadresse
 • VĂŚlg at bestille med fast pris. 

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den lüste pris, uanset om der undervejs pü turen mütte opstü kø eller andre situationer, som ellers ville forlÌnge og derfor fordyre din tur.

 

LÌs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den lüste pris, uanset om der undervejs pü turen mütte opstü kø eller andre situationer, som ellers ville forlÌnge og derfor fordyre din tur.

 

LÌs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

 

For at bestille en taxa til en fast pris skal du indtaste start- og slutadressen i taxa appen og bestille vognen inde fra appen.

Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google Pay kan benyttes nĂĽr du skal betale i vognen efter turen er slut.

MobilePay

Du kan kun betale med MobilePay via TAXA 4x35 appen, nür du vÌlger at køre med fast pris. 

Ja, TAXA 4x35 kører i hele København.

I TAXA 4x35 appen kan du se ventetiden pĂĽ en taxa baseret pĂĽ den geografiske lokation du befinder dig pĂĽ.

I København er gennemsnits ventetiden for en TAXA 4x35 taxa kun 5 minutter.

Svaret vil naturligvis altid vÌre subjektivt, men hos TAXA 4x35 gør vi en stor indsats for at holde kvalitetsniveauet højt pü büde chauffører og biler, sü vores kunder für vÌrdi for pengene, fx:

 • Chauffører hos TAXA 4x35 skal leve op til TAXAs servicekoncept
 • Som det eneste taxiselskab har vi obligatorisk chaufførundervisning pĂĽ heldagskurser, og prøver som alle nye chauffører skal bestĂĽ. Det gĂŚlder ogsĂĽ chauffører fra andre taxaselskaber
 • Alle kørende chauffører havde en gennemsnitsbedømmelse pĂĽ minimum 4 ud af 5 stjerner

Vi foretager løbende kundeundersøgelser for at sikre- og tilpasse vores servicekoncept, sü det altid lever op til kundernes forventninger. 

Hos TAXA 4x35 har vi blot 0,03% klager pĂĽ 15.000 daglige taxa ture, samt den bedst-ratede danske taxa app med hele 800.000 downloads!

Ja - hos TAXA 4x35 har vi büde almindelige taxaer og taxaer som elbiler. Vi udskifter løbende de traditionelle dieselbiler med elbiler. Det er typisk modeller fra Jaguar, Tesla, Mercedes og Kia.

TAXA 4x35 var desuden det første selskab i København til at tilbyde eldrevne minibusser. 

taxa København

Se din ventetid i appen - og bestil nemt selv din taxa

Vi opfordrer altid til at downloade TAXAs app, så du kan blive hentet præcis hvor end du befinder dig i København. Men har du ikke mulighed for at benytte vores app, vil du ofte kunne finde vores taxaer på en taxaholdeplads i København. Du kan finde en taxiholdeplads ved Hovedbanegården, Tivoli og Hotel D’Angleterre.

København er et svimlende overflødighedshorn af attraktioner, oplevelser og sevÌrdigheder. Men uanset hvor du er og hvad du skal, er TAXA klar med et lift!

Det lover sjældent godt at være børnefamilie i myldretidsramte bus og tog… Men med TAXA får du og familien en fredsommelig tur til Tivoli, Den Blå Planet, Zoologisk Have, Experimentarium, Bakken og hvad børnehjertet ellers begærer!

Skal du til Amalienborg Slot og se den smukke slotsplads? Eller skal du opleve nogle af Københavns mange andre slotte, süsom Rosenborg Slot, Frederiksberg Slot eller Christiansborg Slot, hvor Folketinget har til huse? TAXA er klar til at køre dig direkte.

Flere at disse slotte stür opført nÌr Københavns misundelsesvÌrdige haver og parker. Süledes er Kongens Have, som findes mellem Gothersgade og Nørreport, samt Frederiksberg Have, nÌr Zoo og Søndermarken, ikke mere end et stenkast fra disse majestÌtiske bebyggelser!

Mange københavnere nyder ogsü Botanisk Have med dens over 100 ür gamle trÌer, stauder og rosensorter, mens andre nyder naturen og omgivelserne i Ørestadsparken, Kastellet, Vestre Kirkegürd og FÌlledparken!

Ønsker du tiltrÌngt ro og stilhed fra Københavns evindelige gademylder? Sü kan den findes i byens rigt besmykkede kirker süsom Marmorkirken i indre København, Vor Frues Kirke ligeledes i indre København, Vor Frelsers Kirke pü Christianshavn eller Grundtvig kirke i Bispebjerg.

Skal roen garneres med fordybelse? SĂĽ hop i en TAXA til Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Charlottenborg Kunsthal eller Nationalmuseet! Eller mĂĽske er du snarere en lĂŚsehest, der skal nĂĽ at afhente en reservation i Hovedbiblioteket eller i Det Kongelige Bibliotek i Den Sorte Diamant i en fart!

Om du skal akut til Rigshospitalet, hjem fra fodbold i Parken nÌr FÌlledparken eller videre fra Københavns mange sevÌrdigheder, sü kan du altid finde TAXA i taxa appen eller bestille over telefonen. Men stür du pü en lille, ensrettet vej, er der en mindre chance for, at TAXA kommer forbi. Download derfor TAXAs app for at bestille en TAXA til din prÌcise lokation i København. Eller prøv at søge hen til en af de større veje, fx H.C. Andersens Boulevard, Gothersgade og Nørre Voldgade.

Find en taxa i indre København, Kbh. K

Vil du bestille en taxa fra eksempelvis indre by, Gothersgade, Nørrebro, Rigshospitalet, Vesterbro, Kødbyen, Østerbro, Parken, Nordhavn, Christianshavn eller Sydhavnen? TAXA 4×35 kører i hele området og vi er lige i nærheden!

Du vil altid kunne finde en af vores taxaer pü de store taxiholdepladser i indre København. Der ligger flere taxiholdepladser i indre by. Du kan fx finde en taxiholdeplads ved Nørreport St. ved Nørregade, Rüdhuspladsen, Vesterport St. ved Farimagsgade, Tivoli ved Vesterbrogade, Den Franske Ambassade ved Kongens Nytorv og Torvehallerne ved Frederiksborggade.

Stür du pü en lille, ensrettet vej, er der en mindre chance for, at en taxi kommer forbi. Prøv at søge hen til en af de større veje i KBH süsom Rüdhuspladsen, Vesterbrogade, Bernstorffsvej, Tietgensgade, Gothersgade, Nørre- og Øster Voldgade, Børsgade eller Holmens Kanal.

Find en taxa pü Vesterbro, København V

Der ligger ogsü flere taxiholdepladser i KBH V. Du kan finde en taxiholdeplads ved Hovedbanegürden ved Bernstorffsvej, Banegürdspladsen og Reventlowsgade, Sydhavn St. ved Enghavevej og Fisketorvet ved Dybbølsbro.

Kan du ikke finde en taxi i de mindre gader, sü prøv at søge hen til en af de større veje pü Vesterbro süsom Istedgade, Vesterbrogade, Halmtorvet, Enghavevej, Ingerslevsgade, Ny Carlsbergvej eller Vigerslev AllÊ.

Find en taxa i Sydhavnen, Kbh. SV

I KBH SV kan du finde en taxiholdeplads ved Sydhavn St. ved Enghavevej, Ny Ellebjerg St. ved Carl Jacobsens Vej og SjÌlør St. ved Carl Jacobsens Vej.

Kan du ikke finde en taxi i de mindre gader, sü prøv at søge hen til en af de større veje i Sydhavnen süsom Mozartsvej, Hf. Musikbyen, Carl Jacobsens Vej og SjÌlør Blvd.

Find en taxa pü Nørrebro, Kbh. N

Der er flere taxiholdepladser i KBH N. Du kan finde en taxiholdeplads ved steder süsom Ingo ved Tagensvej, Nørrebro St. ved Nørrebrogade, Prinsesse Charlottes Gades Skole ved Jagtvej, Sankt Hans Torv ved Guldbergsgade, Krakas Plads ved Vermundsgade, Astrologisk Museum ved Haraldsgade, Lundtoftegade 51 eller Forum St. ved Rosenørns AllÊ. 

Stür du pü en lille, ensrettet vej, er der en mindre chance for, at en taxi kommer forbi . Prøv at søge hen til en af de større veje pü Nørrebro süsom Tagensvej, Nørrebrogade, Rovsingsgade, Jagtvej, Stefansgade, Hillerødgade, Borups AllÊ eller Rantzausgade.

Find en taxa i Nordvest, Kbh. NV

Der ligger et par taxiholdepladser i KBH NV. Du kan finde en taxiholdeplads steder sĂĽsom Emdrup St. ved Tuborgvej og Bispebjerg Hospital ved Bispebjerg Bakke.

Kan du ikke finde en taxi de i mindre gader, sü søg hen til en af de større veje i Nordvest süsom Emdrupvej, Tuborgvej, Frederikssundsvej, Tagensvej, Hillerødgade, Borups AllÊ, Tagensvej, Rüdvadsvej eller Frederiksborgvej.

Find en taxa pü Østerbro, København Ø

LÌs mere om bestilling af taxa til Østerbro her.

TAXA i omrüdet omkring København

Skal du bruge en taxa i omrĂĽderne omkring København er det ogsĂĽ muligt. TAXA 4×35 kører fx pĂĽ Amager, i Brønshøj, pü Frederiksberg, i Hellerup, Herlev, Hvidovre, Rødovre, Søborg, Valby og Vanløse

Se ventetiden, beregn prisen, bestil nemt selv

Eller bestil taxa København pü tlf. 35 35 35 35