Taxa Klampenborg

Taxa Klampenborg

Bedste taxa app i Klampenborg

Eller bestil på tlf. 35 35 35 35

TAXA 4×35 kører i Klampenborg

Dyrehavsbakken, Bellevue Strand, Bellevue Teatret eller Klampenborg Galopbane? TAXA 4×35 kører i hele området.

Står du i Klampenborg og mangler en taxi? Så bestil din taxa i appen, hvor du kan beregne din pris, bestille nemt selv og følge taxaen nærme sig. Du kan også bestille en taxa i Klampenborg ved at ringe til os på 35 35 35 35. Vi har altid en medarbejder klar til at hjælpe dig døgnet rundt med at komme frem til din destination. 

Eller bestil taxa Klampenborg på tlf. 35 35 35 35

Det siger brugerne

TAXA Klampenborg

Thomas Paris Windfeld

24. december 2022
Google Play

5/5

” God oplevelse med denne service, alt fungerede med betaling og ankomsttidspunkt, begge gange”

Havdrup4623

5. januar 2023
Apple App Store

5/5

” Nemt at bruge app, man kan følge med i hvor vognen den er “

Simon Pedersen

9. september 2022
Google Play

5/5

” Efter at have downloadet appen, kunne jeg aldrig finde på at ringe og bestille mere. Det her er simpelthen meget mere smart og tidsbesparende “

FAQ spørgsmål og svar

Du kan døgnet rundt bestille en taxa i Klampenborg på telefon 35353535. Men hvis du vil opnå de unikke app fordele, så skal du hente TAXA 4x35 appen.

App fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Mulighed for at ønske elbiler
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa appen her.

Prisen for en taxitur fra Klampenborg afhænger som udgangspunkt af tidspunkt på dagen, hvor lang tid turen tager samt distancen.

Tip: Hent TAXA appen så du kan indtaste din fra og til adresse for at få beregnet et fastpris tilbud.

Almindelig taxa, mandag til fredag kl. 04 til 20:

Startgebyr kr. 39,-
Km. pris kr. 11
Minutpris kr. 6,75

Se øvrige taxa priser her.

Ja, TAXA 4x35 kører i Klampenborg og omegn.

Du kan i bestillingen ønske en elbil via TAXA 4x35 appen.

Du kan ønske en elbil taxa under "Tilvalg" for den bestilte tur.

Når du ønsker en elbil taxa, sender vi en elbil hvis der er en ledig vogn i nærheden, ellers sender vi den nærmeste ledige normale taxa. 

Fordi prisen for en taxatur består af et startgebyr, en minutpris og en kilometerpris kombineret med at taksterne varierer i løbet af dagen og afhænger af den valgte vogntype er det meget svært at besvare, hvilket taxa selskab der er det billigste.

Med "dørpriser" kan du sammenligne taxapriser

Meget lig bankernes ÅOP bruger taxibranchen udtrykket "dørpriser". Ifølge taxalovgivningen skal alle taxaselskaber oplyse deres dørpriser, som er defineret som gennemsnitsprisen for en tur på 10 km/12 min.

Dørpriser hos TAXA 4x35

Dagtimer mandag til fredag: Kr. 230

Aften/weekend/helligdage: Kr. 280

Læs mere om TAXA 4x35 priser og takster her.

Med taxa appen får du en række unikke fordele:

 • Bestil nemt selv - udenom eventuel telefonkø, når der er travlt
 • Se din forventede ventetid, inden du booker
 • Beregn din pris
 • Vælg om du vil køre med en fastlåst pris eller til normale taxameter takster
 • Ønsk en elbil
 • Opspar loyalitetsrabat
 • Brug en kampagne rabatkode
 • Betal direkte i appen med MobilePay eller gemte betalingskort, så du ikke skal vente på dankortterminaler i vognen
 • Få kvitteringer på email
 • Tilgå din historik over taxa ture

Læs mere om taxa app fordelene her.

Prisen for en taxatur til lufthavnen afhænger primært af opsamlingsadressen, vogntypen samt tidspunktet på dagen. 

I taxa appen kan du indtaste din eksakte opsamlingsadresse og lufthavnen som destination for at få et fastpris tilbud.

Derefter vælger du selv om du vil bestille til den fastlåste pris eller om du vil køre på almindelige taxameter takster. 

For at køre med en fastlåst pris skal du bestille din taxa i appen:

 • Hent taxa appen
 • Indtast din start- og slutadresse
 • Vælg at bestille med fast pris. 

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

Kørsel med fast pris betyder at din taxatur aldrig vil overstige den låste pris, uanset om der undervejs på turen måtte opstå kø eller andre situationer, som ellers ville forlænge og derfor fordyre din tur.

 

Læs mere om betingelserne for kørsel med fast pris her.

 

For at bestille en taxa til en fast pris skal du indtaste start- og slutadressen i taxa appen og bestille vognen inde fra appen.

Apple Pay og Google Pay

Apple Pay og Google Pay kan benyttes når du skal betale i vognen efter turen er slut.

MobilePay

Du kan kun betale med MobilePay via TAXA 4x35 appen, når du vælger at køre med fast pris. 

Svaret vil naturligvis altid være subjektivt, men hos TAXA 4x35 gør vi en stor indsats for at holde kvalitetsniveauet højt på både chauffører og biler, så vores kunder får værdi for pengene, fx:

 • Chauffører hos TAXA 4x35 skal leve op til TAXAs servicekoncept
 • Som det eneste taxiselskab har vi obligatorisk chaufførundervisning på heldagskurser, og prøver som alle nye chauffører skal bestå. Det gælder også chauffører fra andre taxaselskaber
 • Alle kørende chauffører havde en gennemsnitsbedømmelse på minimum 4 ud af 5 stjerner

Vi foretager løbende kundeundersøgelser for at sikre- og tilpasse vores servicekoncept, så det altid lever op til kundernes forventninger. 

Hos TAXA 4x35 har vi blot 0,03% klager på 15.000 daglige taxa ture, samt den bedst-ratede danske taxa app med over 800.000 downloads!

Ja - hos TAXA 4x35 har vi både almindelige taxaer og taxaer som elbiler. Vi udskifter løbende de traditionelle dieselbiler med elbiler. Det er typisk modeller fra Jaguar, Tesla, Mercedes og Kia.

TAXA 4x35 var desuden det første selskab i København til at tilbyde eldrevne minibusser. 

Taxa Klampenborg 

Hos TAXA har vi ca. 1.000 vogne i og omkring hovedstadsområdet, hvilket betyder, at vi hurtigt kan være fremme ved netop din destination. Hvis du vil se den forventede ventetid for din position, vil vi anbefale dig at downloade vores app, hvori du kan se ventetiden beregnet fra din præcise lokation.

Du kan også bestille din taxa ved at ringe til os på 35 35 35 35. Så sørger vores medarbejdere for, at du får en taxa hurtigst muligt. Vores telefon har åbent døgnet rundt, og vi sidder klar til at sende dig til din ønskede destination.

Få en TAXA i nærheden af dig

Vi vil altid anbefale dig at downloade vores TAXA app, når du skal bestille en taxa fra Klampenborg – det gør nemlig bestillingen meget nemmere. Med appen kan du blive hentet netop der, hvor du er, og du kan samtidig se, hvor lang ventetid der er. Hvis du er nysgerrig på priser, kan du i appen se turens pris og vælge at køre med fast pris. Du kan naturligvis også vælge at køre med taxameter i taxaen – det er helt op til dig.

Har du ikke mulighed for at benytte dig af appen, kan du naturligvis også ringe til os. Vi sidder klar til at finde en TAXA til dig – du skal blot ringe til os på 35 35 35 35.

Find en TAXA i Klampenborg

Hvis du står i Klampenborg og skal bruge en taxa, er det en god idé at søge imod de større veje, hvor taxaerne oftere kører forbi.

Det kan også være en god idé at gå hen til de steder, hvor folk ofte skal til og fra. Oplagte steder kan f.eks. være Klampenborg Station og Klampenborg Galopbane, hvor der ofte kører taxaer forbi.

Uanset om du skal fra Klampenborg til Charlottenlund, til Lyngby, eller om du skal køres helt til København, sørger TAXA for, at du kommer godt frem. Vores taxaer kører i hele København.

Hvor lang tid tager det at køre fra Klampenborg til det centrale København?

Det kan variere meget, hvor lang tid det tager at køre fra Klampenborg til København. Det afhænger nemlig i høj grad af trafikken, tidspunkt på dagen, og hvor du skal køres hen. Som udgangspunkt tager det cirka 20-30 minutter at køre fra Klampenborg til det centrale København via Strandvejen. I myldretiden kan køretiden dog være længere på grund af trafikbelastning.

Bestil en stor TAXA i Klampenborg

Sommetider har man brug for lidt mere plads – og det kan TAXA hjælpe med. Er I mere end fire personer, der skal med en taxa, eller har I meget bagage? Så kan I med fordel bestille en stor taxa.

Hos TAXA råder vi over Danmarks største flåde af minibusser og storvogne, som har plads til 5-8 personer. Hvis du har brug for en stor taxa, kan du enten bestille den direkte i appen eller over telefon på telefonnummer 35 39 35 35.

Derfor skal du køre med TAXA i Klampenborg

Der findes flere forskellige fordele ved at køre med TAXA 4×35, når du skal til og fra Klampenborg. Hos TAXA sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste oplevelse, når de har brug for kørsel. Vi vil gerne gøre vores til, at I kommer sikkert, nemt og hurtigt fra A til B. Derfor har alle vores chauffører bestået en prøve, inden de begynder at køre taxi hos os.

Taxa kører overalt i og omkring hovedstadsområdet, så du nemt kan komme frem til din ønskede destination. Det er vigtigt for os, at vores passagerer får den bedste oplevelse, når de kører med TAXA.

Eller bestil taxa Klampenborg på tlf. 35 35 35 35