TAXA kørsel under Distortion i København 2023

Distortion finder sted i København fra onsdag 31. maj til og med søndag 4. juni 2023.

Onsdag 31. maj på Langebro og Rådhuspladsen

Torsdag 1. juni på Vesterbro og Rådhuspladsen

Fredag og lørdag 2-3. maj på Refshaleøen

Distortion påvirker trafikken i Københavns bydele, da flere veje og områder spærres for kørsel. Det kan påvirke din taxa tur på forskellige måder

Vi vil gerne sikre, at du er opmærksom på de mulige konsekvenser og tager højde for dem, når du planlægger din rejse.

Her er nogle vigtige ting, som du skal være opmærksom på:

 1. Fastpristure:
  I gaderne lige omkring afspærrede områder, vil det midlertidigt ikke være muligt at bestille ture med fast pris i taxa app. Det betyder, at vi kun vil kunne tilbyde dig almindelige ture med taxameter.

 2. Alternative ruter:
  På grund af afspærringer kan chaufføren være nødsaget til at vælge alternative ruter. Dette kan potentielt påvirke længden, varigheden og prisen for din taxa tur.

 3. Opsamlings- og destinationsadresser indenfor afspærrede områder:
  Hvis du bestiller en tur med opsamlings- eller destinationsadresse indenfor et afspærret område, vil vi desværre ikke have mulighed for at køre helt frem til adressen. I sådanne tilfælde forbeholder os ret til at annullere en bestilt tur. Vi opfordrer dig i stedet til, at du kontrollerer afspærringerne i området og vælger en opsamlings- og destinationsadresse udenfor det afspærrede område.

 4. Fastpristure med ruter igennem afspærrede områder:
  Hvis du bestiller en tur på fastpris, hvor ruten er beregnet til at køre igennem afspærrede områder, vil chaufføren være nødsaget til at køre en anden rute. Det kan have indflydelse på den oprindelige fastpris, du har fået oplyst. Vær derfor opmærksom på, at ekstra tid eller omveje kan påvirke den endelige pris for din tur.

Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, selvom trafikken kan være påvirket. Vores chauffører vil gøre deres bedste for at navigere gennem eventuelle udfordringer og give dig en sikker og behagelig kørsel.

Tak for din forståelse og samarbejde.