Erfaren brancheprofil overtager direktørsædet i TAXA 4×35

Et af Danmarks største taxaselskaber, TAXA 4×35, får den 3. maj ny direktør, når Stefan Sommer sætter sig forrest i bilen og overtager styringen fra Gert Frost. Stefan Sommer tiltræder som adm. direktør med en stor bunke erfaring fra service- og transportbranchen.

 

Stefan Sommer Direktør TAXA 4x35

Den 3. maj overtager 56-årige Stefan Sommer rollen som adm. direktør i TAXA 4×35. Han kommer til fra en stilling som Senior Vice President hos MATE.BIKE som udvikler fremtidens elektriske cykler. Stefans CV inden for service- og transportbranchen er langt, og især hans kendskab til det organisatoriske setup med selvstændige vognmænd og chauffører fra hans tid i DHL, Bring, PostNord og GLS har været en vigtig faktor i ansættelsen, lyder det fra bestyrelsesformand i TAXA 4×35 Palle Christensen:

 

”Det har haft stor betydning for os, at vi kunne ansætte en ny direktør, der både kommer til med et stort kendskab til transportbranchen, men også er visionær og kommer med ideer til, hvordan TAXA 4×35 skal se ud i fremtiden. Stefan passer perfekt ind i det setup, hvor han kan trække fra sin godt og vel 20 års brancheerfaring i forhold til vores vognmandsejede forretning, ligesom hans gåpåmod kan være med til at fremtidssikre TAXA 4×35,” siger Palle Christensen, bestyrelsesformand i TAXA 4×35.

 

Stefan Sommer selv ser også frem til sin nye rolle, hvor han skifter to hjul ud med fire.

”Jeg har været glad for min tid i MATE.BIKE, men jeg ser meget frem til at skifte cykel ud med taxa. Der er ingen tvivl om, at TAXA-branchen er et andet sted, end den var for 10 år siden, og der er udfordringer, men i lige så høj grad også muligheder, som jeg glæder mig meget til at udforske sammen med resten af TAXA 4×35,” siger Stefan Sommer.

 

Når Stefan Sommer overtager direktørsædet hos TAXA 4×35, erstatter han Gert Frost, der har været adm. direktør i 2,5 år.

 

”Der er sket rigtig meget i TAXA 4×35 under Gerts lederskab. For bare at nævne et par eksempler har Gert været en essentiel brik i at få implementeret et nyt turformidlingssytem, opkøb af flextrafikselskaber og opstart af flexkørsel. Der skal derfor lyde en stor tak til Gert for sin dedikation og for at gøre TAXA 4×35 bedre for både kunder og medarbejdere,” siger Palle Christensen.