Førende taxiselskab kører ind i Frederikssund

TAXA 4×35 kører nu også i Frederikssund

Nu kan indbyggerne i Frederikssund og omegn komme nemt og bekvemt rundt, mens de nyder de nyeste digitale tiltag fra taxibranchen. Den københavnske taxa-gigant, TAXA 4×35, udvider nemlig sit kørselsområde til Frederikssund fra i dag.

Hvis du har set en ny taxa i Frederikssunds gadebillede, så er det ikke fordi, du har set syner. Det er med stor sandsynlighed vogne fra TAXA 4×35. Det københavnske taxiselskab er nemlig begyndt at køre fast i Frederikssund og omegn.

Efter mange års kørsel til Frederikssund kender taxiselskabets vognmænd og chauffører området særdeles godt. Udvidelsen kommer altså som en naturlig forlængelse, efter den nye taxilovgivning har ophævet de geografiske begrænsninger.

”Vi er rigtig glade for nu også at kunne tilbyde vores professionelle kørsel og gode kundeservice til indbyggerne i Frederikssund og glæder os til at byde dem velkommen. Vores chauffører har i forvejen mange ture hertil og kender byen, så kunderne kommer hurtigt og nemt frem, når de skal køres til deres ønskede destination,” siger Gert Frost, adm. direktør i TAXA 4×35, og fortsætter:
”TAXA 4×35 skal gøre det nemmere for frederikssunderne at komme fra A til B. Med vores app kan man med få tryk på telefonen bestille en taxa, se den formodede ventetid, inden man bestiller, samt hvor vognen befinder sig, inden man får en besked, når den holder foran ens hoveddør.”

Taxaselskabets område har indtil nu dækket Storkøbenhavn samt Lynge, Slangerup, Ølstykke og Stenløse, men med udvidelsen rykker TAXA 4×35 nu et skridt længere ud, så ture i Frederikssund også kan bookes nemt og hurtigt via selskabets app. Som en særlig velkomstgave får alle kunder, der opretter sig i de nye områder, en rabat på 20 pct. første gang de benytter TAXA 4×35-appen.

Digitalt taxiselskab
TAXA 4×35 var det første selskab, der introducerede deres kunder for digitale løsninger. I dag er deres app branchens mest populære med 800.000 downloads, og taxiselskabet har fortsat stort fokus på netop det digitale område. ”Hos TAXA 4×35 gør vi alt for at tilbyde vores kunder den bedste oplevelse, og vi har gennem tiden lanceret en lang række tiltag, som gør det nemmere at være kunde hos os. Jeg glæder mig til, at frederikssunderne nu også får glæde af disse digitale tilbud samt landets største flåde af minibusser,” siger Gert Frost.

TAXA 4×35 har tidligere lanceret et fast pris-koncept, hvor man via appen kan bestille en vogn, til en på forhånd kendt pris, der ikke ændres uanset, hvor lang turen er. For nyligt lancerede taxiselskabet også et loyalitetsprogram, hvor man over 9 ture optjener 10 pct. rabat ved hver tur. Den samlede rabat kan derefter bruges på en valgfri tur.

Om TAXA 4×35
TAXA 4×35 er i kraftig vækst og er det største taxaselskab i hovedstaden med over 3.000 erhvervskunder og flere end 5,5 mio. ture om året. Selskabet står bag Danmarks største taxaapp, er førende på nye teknologier og er ved at revolutionere taxabranchen med masser af nye koncepter til gavn for kunder, chauffører og vognmænd.