TAXA 4×35 får ny direktør

Gert Frost, CEO i DanPilot, bliver ny adm. direktør i TAXA 4×35. Han afløser Peter Bjerregaard.

Gert Frost får til opgave at videreudvikle og fremtidssikre TAXA 4×35. Taxi-markedet liberaliseres og gives frit fra 1. januar 2021. Det betyder, at TAXA 4×35 står overfor spændende udfordringer og muligheder. En helt ny konkurrencesituation vil opstå.

Bestyrelsesformand Palle Christensen siger: ”Bestyrelsen er optimistiske omkring vores kommercielle fremtid, men vi er også realistiske omkring, at vi som organisation må geare os til fremtiden for at sikre og udvikle vores førerposition i markedet. Med ansættelsen af Gert Frost får vi den kompetence og erfaring, der kræves for en vellykket implementering af vores strategi og skabelsen af en ny struktur tilpasset et liberaliseret marked”.

Gert Frost har siden 2014 været CEO i lodsvirksomheden DanPilot, hvor han har været ansvarlig for at klargøre DanPilot til et fuldt liberaliseret marked – herunder at kommercialisere DanPilot og styrke DanPilots konkurrenceevne. Gert Frost har desuden haft en lang karriere i DSB. Blandt andet som kommerciel direktør og direktør for DSB First A/S og DSB S-tog A/S.

Gert Frost afløser Peter Bjerregaard, der efter to et halvt år som adm. direktør fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

”Peter Bjerregaard har som direktør haft stor betydning for, at en nødvendig og succesfuld forbedring af TAXA 4×35’s drift og økonomi er gennemført. Peter forlader et TAXA 4×35 i særdeles god gænge. Det vil bestyrelsen sige Peter Bjerregaard stor tak for”, siger Palle Christensen.

Gert Frost tiltræder sin nye stilling snarest muligt og senest 1. maj 2019. Indtil Gert Frost tiltræder, vil bestyrelsesformand Palle Christensen varetage den daglige ledelse af TAXA 4×35.