TAXA 4×35 indgår eksklusiv aftale med Roskilde Festival 2019

NB: Tilbuddet var kun gældende i 2019!

 

Bliv kørt til Orange Scene med en taxa for 100 kr.

Roskilde Festival og TAXA 4×35 har indgået et samarbejde om transporten af de glade festivalgæster til og fra Nordeuropas største festival. For at fejre det gentager TAXA 4×35 succesen med at køre dig og dine venner til Orange Scene på Dyrskuepladsen i en festivalklar taxa for bare 100 kr.

Hvert år strømmer mere end 130.000 danske og udenlandske festivalgæster til Dyreskuepladsen i Roskilde for at deltage i Nordens største musikfestival. Mens festivalen er en stor fest, er transporten, hvor mange slæber på en kæmpe oppakning med anlæg, dåseøl, pavillon og presenning, en anden sag.

For at gøre livet lettere for de mange festivalgæster har TAXA 4×35 i en årrække kørt de glade gæster til Roskilde Festival. Og 2019 er ingen undtagelse. For 100 kr. kan du og dine venner komme til festivalpladsen i god stil.

– Vi er stolte af samarbejdet og har haft stor succes med vores koncept, hvor vi kører gæsterne og alt deres udstyr helt op til indgangen. Vi ved, at det kan være en udfordring at få transporteret sig selv og alle sine ejendele til festivalpladsen, og vi glæder os til at hjælpe alle de festglade mennesker igen i år, siger Gert Frost, adm. direktør hos TAXA 4×35.

Som en del af samarbejdet får TAXA 4×35 som det eneste taxiselskab to holdepladser, hvor der vil stå personale i aften og nattetimerne til at bestille vogne og hjælpe folk hjem. Holdepladserne er placeret ved indgang Nord bag Orange Scene samt indgang Øst.

Start festivalen i taxaen til fast pris – uanset transporttid

I dagene op til festivalen er der ofte kø og andre trafikale udfordringer, der kan forlænge turen, men beløbet på taxameteret ændrer sig ikke.

– Vi ved, at trafikken kan bevæge sig i sneglefart, og derfor har vi valgt at køre med et fast beløb – uanset transporttiden. På den måde sikre vi, at flere vil vælge denne form for samkørsel, og at vores kunder ikke betaler for at sidde i kø, siger Gert Frost.

Og meget tyder på, at den billige samkørsel i TAXA er populær. Selskabet har i hvert fald sat ekstra PartyTAXA’er på gaden på grund af den store interesse. – Vores PartyTAXA’er, hvor du kan drikke en kold øl og selv bestemme musikken, er meget populære blandt vores yngre taxa-kunder i København, og vi har fået flere på gaden i år, så der forhåbentligt er flere glade festivalgæster, som kan have en fest på vej til festivalen, slutter Gert Frost.

Afhængig af størrelsen på ens camp, stiller TAXA 4×35 tre slags vogne til rådighed:

  • En almindelig taxa med plads til fire personer til 600 kr.
  • En minibus med plads til otte personer til 800 kr.
  • En PartyTAXA med plads til otte personer til 900 kr.

Priserne er fra Storkøbenhavn til Roskilde og på grund af forventet travlhed gælder ”’Først til mølle”-princippet.

 

Om TAXA 4×35
TAXA 4×35 er i kraftig vækst og er det største taxaselskab i hovedstaden med over 3.000 erhvervskunder og flere end 5,6 mio. ture om året. Selskabet står bag Danmarks største taxaapp med over 800.000 downloads og er førende på nye teknologier. Desuden er TAXA 4×35 ved at revolutionere taxabranchen med masser af nye koncepter til gavn for kunder, chauffører og vognmænd.