Taxiselskab introducerer sightseeing koncept i København

Turistsæsonen er med de første krydstogtskibe for alvor skudt i gang. Og som noget nyt kan de mange turister, fra en taxa i København, se hovedstadens seværdigheder og få hemmelighederne bag, mens de sidder på bagsædet af en taxa. Københavns største taxiselskab, TAXA 4×35, lancerer SightseeingTAXA med historiekyndige chauffører.

Når sæsonens første krydstogtskib lægger til på Langeliniekajen, er årets turistsæson for alvor skudt i gang. Og som noget nyt i år kan de mange turister se hovedstadens seværdigheder med de historiske anekdoter, mens de sidder behageligt på bagsædet i en afkølet taxa.

Som det eneste taxiselskab i landet introducerer TAXA 4×35 SightseeingTAXA, hvor kunderne kan vælge forskellige pakker, der transporterer dem rundt til en række københavnske seværdigheder.

Chaufførerne har fået intens undervisning i Københavns historie og derigennem opdateret deres viden om byens attraktioner, og adm. direktør Peter Bjerregaard glæder sig over, at man fortsat kan tilbyde nye initiativer for at forbedre kundeservicen.

”Vi er stolte over at kunne præsentere vores seneste koncept. Både hoteller og større erhvervskunder har længe efterspurgt et koncept som dette, så vi er glade for at kunne tilbyde det til vores mange kunder og landets turister,” siger Peter Bjerregaard og fortsætter:

”Wonderful Copenhagen har også lanceret en ny turismestrategi, der skal gøre byens turister til midlertidige lokale, og med vores chaufførers mange års erfaring bag rattet op og ned ad Københavns snørklede veje, kan de guide turisterne sikkert igennem byen og fortælle om de store seværdigheder samt byens små anekdoter. Nøjagtig som en kørende kanalrundfart, men med et mere personligt præg.”

Helt konkret består SightseeingTAXA af fire forskellige pakker, som kan bookes via TAXA 4x35s kundecenter. Det er muligt at booke en almindelig TAXA til 1-3 personer eller en minibus til 4-8 personer. Turene varierer mellem 2-8 timer, og kunden kan vælge chauffører med sprogfærdigheder i engelsk, tysk og spansk. TAXA 4×35 har indtil videre sat 10 taxier af til initiativet, men antallet forventes at stige i takt med efterspørgslen.

 

Begejstring i hotelbranchen

Hotel Copenhagen Island, et af Københavns store hoteller, har testet SightseeingTAXA, og receptionschef, Christian Dahlqvist Pouelsen, er imponeret over det nye og innovative produkt.

”Vores kunder, som har prøvet SightseeingTAXA, var meget tilfredse. De fik en god, guidet tur igennem København med interessante, historiske anekdoter fra chaufføren. Det her er et innovativt produkt, som virkelig tilfører værdi til turisterne i København, og som hotel kan vi nu tilbyde et nyt og spændende produkt. Jeg er meget begejstret,” siger Christian Dahlqvist Pouelsen.

Udover Hotel Copenhagen Island har en håndfuld øvrige københavnske hoteller været med i testfasen, og der er allerede åbnet for bookinger. SightseeingTAXA er ikke sæsonbetonet og vil derfor være tilgængeligt året rundt.