Juletravlhed 1

Tips til at få en TAXA i julen og til nytår

Julesæsonen er vores travleste tid, og vi glæder os til at køre dig til og fra julearrangementer og nytårsselskaber. Vi ved dog fra mange års erfaring, at mange ønsker en TAXA i samme tidsrum. Og derfor kan du opleve længere ventetider på en vogn.

For at give dig de bedste forudsætninger for at få en TAXA på de travle dage i julen og nytåret, har vi samlet vores bestillingsdata fra sidste år, så du bedst muligt kan undgå rush hour. 

Julen står for døren, og det samme gør årets julefrokoster.

Julesæsonen er vores travleste tid, og vi glæder os til at køre dig til og fra julefrokosten. Vi ved dog fra mange års erfaring, at alle ønsker en TAXA til og fra julefrokosten i samme tidsrum. Og derfor kan du opleve længere ventetider på en vogn.

For at give dig de bedste forudsætninger for at få en TAXA til og fra julefrokosten, har vi samlet vores bestillingsdata fra sidste års tre store julefrokostweekender, så du bedst muligt kan undgå rush hour. 

Længere nede på siden kan du se den forventede efterspørgsel på taxa time-for-time på fredage og lørdage i hele december. 

Se den forventede travlhed time-for-time nytårsaften

Se travlheden time-for-time på de største julefrokostdage

4 råd til de julefrokostglade borgere, som gerne vil have en TAXA

Forventet travlhed nytårsaften d. 31. december

Nytårsaften er, for taxabranchen, ofte årets travleste dag! Imellem kl. 16 og 18 skal rigtig mange mennesker køres til nytårsfesten, hvilket betyder at ventetiden bliver lang. Endnu mere udfordrende bliver det i tidsrummet efter midnat og helt frem til kl. 6.  

Juletravlhed 2

Du kan læse om TAXA priser her og TAXA København her.

Forventet travlhed juleaften, lørdag d. 24. december

Juleaften er der gang i byturene. Det mærker vi hos TAXA – især imellem klokken 22 og 01, hvor det kan være rigtig svært at få en TAXA.

Juletravlhed 3

Forventet travlhed lørdag d. 17. december

Juletravlhed 4

Forventet travlhed fredag d. 16. december

Juletravlhed 5

Forventet travlhed lørdag d. 10. december

Den anden lørdag i december 2021 var rigtig travl imellem kl. 23 og 03. Forvent derfor samme mønster i år, og planlæg gerne udenom.

Juletravlhed 6

Forventet travlhed fredag d. 9. december

Den anden fredag i december er også en rigtig stor julefrokostdag. Mellem kl. 17 og 18 er efterspørgslen større end udbuddet af taxaer, og du må derfor forvente ventetid. Det samme er tilfældet i tidsrummet k. 23-01.

Juletravlhed 7

Forventet travlhed lørdag d. 3. december

Skal du til julefrokost i aften? Og skal du med TAXA? Så vær opmærksom på at vores chauffører og vogne har meget travlt. I tidsrummet 23-04 er der rigtig meget rift om taxaer. Forvent derfor væsentlig ventetid. 

Juletravlhed 8

Forventet travlhed fredag d. 2. december

Skal du til julefrokost den første fredag i december? Så vær opmærksom på at det ofte er én af de mest travle dage på året! Det vil være en god idé at tage hjemmefra inden kl. 16:00. Og hvis du skal med TAXA hjem, så anbefaler vi dig at holde festen kørende helt til kl. 04.

Juletravlhed 9