TAXA i julen og til nytår

Skal du til og fra julefrokost og nytår 2023 med TAXA?

Vi giver dig her 5 tips, så du har de bedste forudsætninger for at få en TAXA på de travle dage i julen og nytårsaften. Vi ved nemlig fra erfaring, at efterspørgslen på TAXA er rigtig stor i disse dage, og vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at få logistikken til at gå op!

Tip 1

Planlæg din aften

Julesæsonen og nytårsaften er vores travleste tid, og vi ved fra flere års erfaring, at mange ønsker en TAXA i de samme tidsrum.

For at gøre det nemmere for dig at få en TAXA, har vi samlet vores bestillingsdata fra 2022, så du bedst muligt kan planlægge din aften. Overvej f.eks. at tage afsted lidt tidligere eller forlæng festlighederne

Forventet travlhed nytårsaften 2023

Nytårsaften er, for taxabranchen årets travleste dag! Imellem kl. 16 og 18 skal rigtig mange mennesker køres til nytårsfesten, hvilket betyder at ventetiden bliver lang. Endnu mere udfordrende bliver det i tidsrummet fra kl. 21 og helt frem til kl. 6.

Forudbestil book taxa til nytårsaften 2023

Forventet travlhed time-for-time første fredag i november 2023:

Juletravlhed 1

Forventet travlhed time-for-time første lørdag i november 2023:

Juletravlhed 2

Forventet travlhed time-for-time anden fredag i november 2023:

Juletravlhed 3

Forventet travlhed time-for-time anden lørdag i november 2023:

Juletravlhed 4

Forventet travlhed time-for-time tredje fredag i november 2023:

Juletravlhed 5

Forventet travlhed time-for-time tredje lørdag i november 2023:

Juletravlhed 6

Forventet travlhed time-for-time den fjerde fredag i november 2023. Bemærk, at denne fredag er Black Friday, hvilket øger efterspørgslen på TAXA endnu mere.

Juletravlhed 7

Forventet travlhed time-for-time fjerde lørdag i november 2023:

Juletravlhed 8

Skal du til julefrokost den første fredag i december? Så vær opmærksom på, at det ofte er én af de mest travle dage på året! Det vil være en god idé at tage hjemmefra inden kl. 16:00. Og hvis du skal med TAXA hjem, så anbefaler vi dig at holde festen kørende helt til kl. 04.

Forudbestil book taxa til julefrokost 2023

Skal du til julefrokost først lørdag i december? Og skal du med TAXA? Så vær opmærksom på at vores chauffører og vogne har meget travlt. I tidsrummet 23-03 er der rigtig meget rift om taxaer. Forvent derfor væsentlig ventetid.

Forudbestil book taxa til julefrokost 2023

Den anden fredag i december er også en rigtig stor julefrokostdag. Mellem kl. 17 og 18 er efterspørgslen større end udbuddet af taxaer, og du må derfor forvente ventetid. Det samme er tilfældet i tidsrummet k. 23-04.

Forudbestil book taxa til julefrokost 2023

Den anden lørdag i december 2022 var rigtig travl imellem kl. 23 og 03. Forvent derfor samme mønster i år, og planlæg gerne udenom.

Forudbestil book taxa til julefrokost 2023

Forventet travlhed time-for-time juleaften 2023

Juleaften er der gang i byturene. Det mærker vi hos TAXA – især imellem klokken 22 og 01, hvor det kan være rigtig svært at få en TAXA.

Forudbestil book taxa til juleaften 2023

Forventet travlhed time-for-time nytårsaften 2023

Nytårsaften er, for taxabranchen årets travleste dag! Imellem kl. 16 og 18 skal rigtig mange mennesker køres til nytårsfesten, hvilket betyder at ventetiden bliver lang. Endnu mere udfordrende bliver det i tidsrummet fra kl. 21 og helt frem til kl. 6.

Forudbestil book taxa til nytårsaften 2023

Tip 2

Kør sammen

Er I flere, som skal til og fra samme julefrokost, så tag en TAXA sammen og forlæng festlighederne! Vores chauffører kan sagtens splitte regningen imellem jer, og vi henter og bringer gerne på forskellige adresser.

På den måde kan vi nå at køre endnu flere kunder til og fra deres julefrokoster og nytårsfester – og samtidig bliver turen hyggeligere og grønnere. 

Tip 3

Bestil i vores app

Her kan du følge med i din bestilling, og så snart vi har fundet en vogn til dig, vil du kunne følge vognens rute hen til dig og se en estimeret ankomsttid.

Husk din tålmodighed! Det kan godt tage tid at finde en ledig vogn, men din bestilling bliver ikke glemt. Du får en bekræftelse, så snart en vogn er på vej til dig.

Tip 4

Vær klar til afgang

Vores chauffører gør alt i deres magt for at nå rundt til alle kunder i de travle juledage. Vi opfordrer vores chauffører til at ringe til dig, når han er på vej. På den måde ved du, at din vogn er på vej, og du kan nå at sige farvel inden vognen ankommer.

Det er en kæmpe hjælp, hvis du er klar til afgang, når vi ankommer. Vi forventer selvfølgelig ikke, at du står ved kantstenen og venter. Men, da vores taxachauffører har rigtig travlt, venter de kun et par minutter.

Du skal være opmærksom på, at chaufføren ringer igennem TAXAs system, og du kan derfor ikke ringe tilbage til chaufføren.

Tip 5

Undgå at forudbestille

Vær opmærksom på, at selvom du kan lave en forudbestilling op til 6 dage før din planlagte tur, kan vi ikke garantere, at du får en vogn – specielt ikke i jule- og nytårssæsonen.

En forudbestilling er en service, og bestillingen vil være underlagt de samme betingelser, som hvis man bestiller en vogn, man skal bruge med det samme. Når man laver en forudbestilling, vil bestillingen først blive aktiveret 20 min. før din ønskede afgangstid og tildeles den første ledige vogn, der opfylder turens krav.

Så hvis der ikke er en ledig vogn, det tidspunkt, du ønsker en vogn på, kan vi desværre ikke opfylde din forudbestilling.

Derfor opfordrer vi ikke vores kunder til at lave en forudbestilling i jule- og nytårssæsonen. Vi vil gerne være ærlige og give vores kunder de bedste forudsætninger for at få en vogn, og derfor vil vi ikke have, at de skal tro at ved at lægge en forudbestilling, så er de garanteret en vogn. Det vil være en ærgerlig situation, både for os, men især for dig som kunde.