Vilkår for TAXA 4x35 appen

Per 18. april 2024

Ved at downloade og/eller fortsætte med at bruge TAXA 4×35 appen (“app” eller “appen”) leveret af Sammenslutningen TAXA 4×35, Rosenlunds Allé 8, 2720 Vanløse. CVR.nr. 74001416 (“TAXA 4×35” eller “vi”) tilkendegiver du, at du accepterer, de betingelser, der er anført i disse vilkår. 

Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, skal du undlade at installere appen eller straks afinstallere den, hvis den allerede er blevet installeret. Vilkårene gælder dog for den tid, som appen har været installeret. 

Vi beder dig læse teksten grundigt igennem, særligt pkt. 5 om ansvarsfraskrivelse og -begrænsning.

Du skal give særskilt samtykke vedrørende behandling af nogle af dine personoplysninger for at kunne bruge alle funktioner i appen, f.eks. til brug af positionsvisning. Du kan finde TAXA 4x35s privatlivspolitik i appen og på taxa.dk/cookie-og-privatlivspolitik/ .

1 FUNKTION – BESTILLING OG BETALING VIA APPEN OG FORBEREDELSE TIL TUR

Appen giver dig adgang til oplysninger om bestillinger og betaling mv. af en TAXA.
Appen er gratis at bruge, men teleoperatører kan opkræve betaling for den datatrafik, der er forbundet med brug af appen. Brug af TAXA mv. afregnes efter de gældende priser. 

ETA (forventet ventetid, før du bestiller):

Når du åbner appen, vil du kunne se forventet ventetid FØR bestilling. ETA er en cirkatid og ikke garanteret ventetid. Den er beregnet ud fra historiske data sammenholdt med Google Maps data.

Vær klar:

Du skal være klar til afgang, når din TAXA ankommer. Turen går fra A til B og øvrige stop undervejs, eller ændringer af destination, kan ikke tilføjes. Evt. tillæg kan ikke tilføjes.

Betaling via appen:

Når du betaler din TAXA med appen, kan du betale med betalingskort eller MobilePay (sidstnævnte kun ved bestilling med fast pris) direkte i forlængelse af købet. I appen kan du betale med følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro og MasterCard. Betalingen bliver trukket på din konto, når din TAXA-tur er afsluttet.

Appen anvender NetAxept, hvilket sikrer, at din betaling er sikker og certificeret af Nets. På teller.dk kan du læse om sikker betaling. For yderligere information vedrørende betaling via internettet henviser vi til forbrug.dk .

Betaling via MobilePay administreres af Cellpoint Mobile.

Du finder kvittering på dit køb i appen – og har du tilføjet din e-mailadresse i appen, sender vi dig en kvittering på e-mail.

For at sikre, at der er dækning på betalingskortet, reserveres der kr. 101 ved betaling med betalingskort i appen på en tur på taxameter eller den samlede pris for turen på en tur med fast pris. Når turen er afsluttet eller bliver afbestilt, annulleres reservationen fra TAXA 4x35s side. Dog afhænger den fulde reservationsperiode af din egen kortudbyder og kan vare op til 30 dage.

Voucher/Rabatkode:

En voucher/rabatkode giver dig enten en kontantrabat eller procentrabat. Den kan ikke kombineres med andre rabatformer og heller ikke benyttes, hvis du har aktiveret taxa.nu.  Vouchers/rabatkoder kan kun benyttes ved betaling med kreditkort eller MobilePay i appen. Vouchers/rabatkoder gælder kun på turens pris og ikke evt. tillæg som f.eks. cykeltillæg.

Priser og gebyrer:

Vi henviser til de enhver tid gældende priser og gebyrer på taxa.dk/priser. Der kan yderligere, afhængigt af dit abonnement, være omkostninger til din teleoperatør for datatransmission ved brug af appen.

Fastpris ture:

Vær opmærksom på følgende, når du bestiller en fastpris tur:

 • Du kan ikke kan foretage ændringer til en accepteret fastpris tur. Når fastpristuren er accepteret, kan du ikke ændre afhentningstidspunkt, startadressen, slutadressen, foretage stop undervejs eller senere tilkøbe ydelser, som koster tillægsgebyr (fx cykel).
 • Du kan annullere fastpris bestillingen via appen, indtil turen startes.
 • Vælger du at køre til en fast pris, giver du chaufføren lov til at vælge den rute, han finder hurtigst, hvilket typisk svarer til den rute fastprisen er beregnet på baggrund af.
 • Bemærk også at fastpristure kun køres på Sjælland
 • Fast pris inkluderer ikke evt. bro- og færgeafgift samt lign. afgifter.
 • Er der bestilt en fastpristur hvor chaufføren skal bruge ekstra tid ud over kørsel fra punkt A til B (f.eks yde hjælp til at pakke en kørestol ind/ud) kan der tilføjes et tillæg til fastpristuren. 

2 PARTYTAXA

En PartyTAXA er udstyret med diskolys indvendigt. Du kan selv vælge musikken, og der må drikkes i vognen. PartyTAXA skal bestilles senest 1 time før ønsket afhentning. PartyTAXA kan kun bestilles med betalingskort eller MobilePay i appen.

PartyTAXA bestillingsgebyr: DKK 125,- + turens pris

3 LOYALITETSKORT

Med TAXA 4x35s loyalitetskoncept kan du optjene rabat hver gang du bestiller via appen.

Sådan fungerer loyalitetskonceptet:

 • Du optjener 10% på hver tur, hvor du har tilvalgt loyalitetsopsparing.
 • Når du har kørt 9 ture, kan du benytte den samlede optjente rabat på den 10. tur.
 • Du skal aktivt tilmelde hver tur til loyalitetsrabat fra bestillingsskærmen, hvor du også vælger vogntype, tidspunkt m.m..
 • Når du skal køre din 10. tur, skal du også aktivt tilvælge loyalitetsopsparing, når du bestiller.
 • Den 10. tur med rabat skal køres inden for 365 dage fra din første loyalitetstur (første stempel på kortet).
 • Efter 365 dage fra din første optjente tur med rabat, nulstilles alt, og du starter forfra.
 • Loyalitetsrabat kan kun optjenes, når du vælger betaling i appen med et gemt betalingskort eller MobilePay.
 • Loyalitetsrabat kan ikke optjenes, når du har slået taxa.nu til i appen (booking for erhvervskunder).
 • Loyalitetsrabat kan ikke kombineres med andre rabatformer, f.eks. vouchers/rabatkoder.
 • Loyalitetsrabat gælder kun på turens pris og ikke evt. tillæg som f.eks. cykeltillæg.
 • Din optjente rabat kan kun bruges på én tur og evt. restbeløb kan ikke overføres.

Der tages forbehold for ændring i specifikation i produktet samt trykfejl og tastefejl. 

4 RETTIGHEDER

Denne app ejes og kontrolleres af TAXA 4×35 og er beskyttet af gældende lovgivning om immaterielle rettigheder og anden lovgivning, herunder, men ikke begrænset til, ophavsret, varemærker, designs, markedsføring mv. Disse beskytter bl.a. tekst, grafik og ikoner. Alle immaterielle rettigheder til appen tilhører og forbliver hos TAXA 4×35, og TAXA 4×35 forbeholder sig alle rettigheder i den forbindelse.

TAXA 4×35 tildeler dig en tidsbegrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig, vederlagsfri brugsret til installation og brug af appen, til anvendelse på enhver enhed, der anvendes af dig. Brugsretten giver ikke adgang til at kopiere eller overdrage appen eller at underlicensere brugsretten til tredjemand.

Det er ikke tilladt på nogen måde at kopiere eller foretage ændringer af appen eller nogen del deraf eller af TAXA 4×35’s egne eller licenserede varemærker. Med mindre det følger af ufravigelig lovgivning, er det ikke tilladt at uddrage kildekoden fra appens software, og det er ikke tilladt at oversætte appens sprog til andre sprog eller skabe afledte versioner deraf. Dette gælder både for dig og tredjemænd, som måtte handle på dine vegne.

Du erhverver ikke andre rettigheder, hverken anført eller forudsat, ud over rettighederne anført ovenfor.

5 ANSVARSBEGRÆNSNING

I videst muligt omfang ifølge lovgivningen,

 • tilbydes appen, som den er og forefindes uden nogle garantier, og vi kontrollerer ikke oplysningerne om lokale behandlingsfaciliteter og andre tjenesteydere,
 • sker brug af appen på din egen risiko,
 • påtager TAXA 4×35 sig intet ansvar for forsinkelser, manglende eller mangelfuld funktionalitet eller indhold og udeladelser af information,
 • fraskriver TAXA 4×35 sig alt ansvar for skader eller tab, som opstår som følge af direkte eller indirekte brug af appen eller dens indhold (eller manglende indhold), ventetid eller andre hændelser som følge af fejlagtig eller unøjagtig angivelse af position eller manglende adgang til telekommunikationsnetværket.

6 POSITIONSVISNING

Når appen bruges til at anmode om kørsel vil den vise din aktuelle (anslåede) position. Det forudsætter, at funktionen lokalitetstjenester er slået til på din enhed, og at du har givet samtykke på telefonen og i appen til, at den må bruge dine positionsdata.

Visning af position kræver anvendelse af enhedens GPS-position og adgang til telekommunikationsnetværket. Om den viste position er korrekt eller nøjagtig, afhænger således af din enhed og telekommunikationsnetværkets dækning. Sammenlign oplysningerne i appen med omgivelserne, og hold øje med eventuelle skilte, hvis du er tvivl.

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt din positionsvisning er korrekt, og du har brug for kørsel, beder vi dig i stedet bestille på telefon 35 35 35 35. 

7 ÆNDRINGER

Vi forbeholder os ret til fra tid til anden at ændre vilkårene eller tilføje nye afsnit dertil. I så tilfælde vil en opdateret version gælde fra de bliver gjort tilgængelig gennem et link i appen eller på hjemmesiden. De opdaterede vilkår gælder ved din fortsatte anvendelse af appen, og din fortsatte brug af appen udgør din accept af de ændrede vilkår. Du er ansvarlig for at gennemgå vilkårene jævnligt, så du er bekendt med enhver opdatering heraf. 

8 KONTAKT

Ved fejl, mangler eller evt. udebleven taxa, beder vi dig kontakte os via taxa.dk/kundeservice/kontakt/ eller på tlf.: 35 35 35 35.

TAXA 4×35, Rosenlunds Allé 8, 2720 Vanløse.