TAXA kørsel under tronskiftet i København 2024

Tronskiftet påvirker trafikken i Indre By i perioden torsdag 11. januar til og med søndag 14. januar 2024

Tronskiftet påvirker trafikken i området omkring Kgs. Nytorv og Christiansborg, da flere veje er spærret for kørsel.

Dette kan påvirke din taxa tur på forskellige måder.

Vi vil gerne sikre, at du er opmærksom på de mulige konsekvenser og tager højde for dem, når du planlægger din rejse.

Her er nogle vigtige ting, som du skal være opmærksom på::

 1. Lukning for app-bestillinger:
  I området omkring Kgs. Nytorv og Christiansborg vil det i perioden søndag d. 14. januar kl. 12:45-17:15 ikke være muligt at bestille en taxa via appen. Vi opfordrer dig i stedet til at ringe til os på 35 35 35 35.
 2. Bestilling af fastpristure:
  I området omkring Kgs. Nytorv og Christiansborg vil det ikke være muligt at bestille fastpristure indtil søndag d. 14. januar kl. 20:00. Dette betyder, at vi kun vil kunne tilbyde dig almindelige ture med taxameter.
 3. Rutevalg og længden af din tur:
  På grund af afspærringer i forbindelse med tronskiftet kan chaufføren være nødsaget til at vælge alternative ruter. Dette kan potentielt påvirke længden af din taxa tur. Vær derfor forberedt på, at der kan forekomme forsinkelser for at undgå afspærrede områder.
 4. Adgang til afspærrede områder:
  Hvis du bestiller en tur til et afspærret område, vil vi desværre ikke have mulighed for at køre helt frem til adressen, og du vil kunne opleve, at din tur bliver annulleret, hvis du har bestilt en tur i de afspærrede områder.
  Vi anbefaler, at du kontrollerer eventuelle afspærringer i området og vælger en alternativ afhentnings- eller slutadresse, hvis det er nødvendigt.
 5. Fastpris og afspærrede områder:
  Hvis du bestiller en tur på fastpris, hvor ruten er beregnet til at køre igennem de afspærrede områder, vil chaufføren være nødsaget til at køre en anden rute. Det kan have indflydelse på den oprindelige fastpris, du har fået oplyst. Vær derfor opmærksom på, at ekstra tid eller omveje kan påvirke den endelige pris for din tur.

Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, selvom trafikken kan være påvirket af tronskiftet. Vores chauffører vil gøre deres bedste for at navigere gennem eventuelle udfordringer og give dig en sikker og behagelig kørsel.

Tak for din forståelse og samarbejde.